Σχολή Ναυαγοσωστικής

navsosivioΗ Σχολή Ναυαγοσωστικής ActionClubHellas ιδρύθηκε το 1996 και λειτουργεί έκτοτε με την υπ’αριθμόν άδεια Κ.Λ.Ρ. 01 Α.Π.2123.3/02/2005 από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Στόχος της σχολής ναυαγοσωστικής ActionClubHellas, είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση επαγγελματιών ναυαγοσωστών, οι οποίοι θα είναι σε θέση, μέσα από τις γνώσεις και δεξιότητες που τους παρέχουμε, να αναλάβουν και να ανταποκριθούν στα σημαντικά καθήκοντά τους.

Η χώρα που ζούμε περιβάλλεται με πάνω από 75% από θάλασσα με το μεγαλύτερο μήκος ακτογραμμών στην Ευρώπη, η σχέση μας με το υγρό στοιχείο είναι επιβεβλημένη. Η ανάγκη για ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών, προς όφελος των λουόμενων, πλέον σταδιακά καθιερώνεται.

Στην αγορά εργασίας η ζήτηση για άρτια καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες ναυαγοσώστες αυξάνεται, ως εκ τούτου η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση του επαγγελματία ναυαγοσώστη είναι βέβαιη.

Η Σχολή Ναυαγοσωστικής ActionClubHellas, μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρέχει ναυαγοσωστική κάλυψη & εξοπλισμό σταθερά τα τελευταία χρόνια σε παραλίες της Αττικής.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.